ثبت نام پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف(ویژه استان ایلام)

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۸ کد : ۷۴۵۵۹ اخبار پژوهش و فناوری
ثبت نام پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف(ویژه استان ایلام)

گام به گام تا توانمندسازی شغلی

یکی از رسالت های مهم جهاددانشگاهی هم افزایی بین صنعت و دانشگاه است و این هم افزایی از طریق استفاده از دانش تخصصی و نیروی انسانی دانشگاه ها در صنعت صورت می گیرد. تمامی این موارد باعث شد تا توانمندسازی نیروی انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار شود. در این راستا جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با حمایت معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و  پارک فناوری پردیس اقدام به برگزاری طرح توانمندسازی شغلی صدف نموده است. طرح توانمندسازی صدف، با هدف ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌هی به‌منظور کمک به نقش‌آفرینی آن‌ها در اکوسیستم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر آینده حرفه‌ای و شغلی بر اساس استعدادها و ویژگی‌های هر فرد در جهت تسهیل ورود ایشان به بازار کار (زیست‌بوم کسب ‌و کار) برگزار می گردد. درواقع این طرح در نظر دارد به افراد کمک کند تا ابتدا به خودشناسی برسند و در ادامه با حضور در کارگاه‌های مختلف، مسیر درست شغلی را انتخاب و درنهایت بتوانند نقش‌آفرینی مؤثری در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور داشته باشند.

سرفصل های این دوره آموزشی:

• پیدا کردن علاقه شغلی
  • کسب دیدگاهی جدید در مورد دنیای شغلی امروز
  • برنامه های 5 ساله
  • تعادل کار و زندگی
  • مهارت یادگیری
  • شبکه سازی
  • مدیریت توجه
  • سازماندهی و...

گواهینامه:

• پس از پایان این دوره، گواهینامه معتبر از سوی پارک فناوری پردیس به شرکت کنندگان فعال در طول دوره اهدا خواهد شد.

شرایط این دوره از طرح توانمندسازی صدف:

• این دوره به صورت حضوری در مرکز رشد جهاددانشگاهی ایلام برگزار می گردد.

شرکت‌کنندگان طرح توانمندسازی صدف:

• کلیه افراد تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان
  • دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های برتر
  • فارغ التحصیلان مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری

برای ثبت نام می‌توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

لینک ثبت نام

* شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات  09182425948 - 09353775878 *