استاندار ایلام :

مرکز تخصصی درمان ناباروری در ایلام با کمک جهاددانشگاهی راه‌اندازی می‌شود

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۲ کد : ۴۴۵۷۸ اخبار پژوهش و فناوری تاپ خبر
مرکز تخصصی درمان ناباروری در ایلام با کمک جهاددانشگاهی راه‌اندازی می‌شود

استاندار ایلام گفت: با کمک جهاد دانشگاهی و تلاش و هماهنگی دکتر فلاحی نماینده استان در مجلس شورای اسلامی مرکز تخصصی ناباروری در استان باحضور متخصصان موسسه رویان در استان راه‌اندازی خواهد شد.

دکتر «حسن بهرام‌نیا» در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: یکی از مولفه‌های اصلی و مهم قدرت در هر کشوری جمعیت و جوانی آن است و در آمارگیری جمعیت در سال ۸۵ بیش از ۳۵ درصد (بیش از یک سوم) جمعیت کشور را جوانان تشکیل می‌دادند، اما در سال 1395 این آمار به ۲۵ درصد یعنی یک چهارم کاهش یافته است و این یک زنگ خطر است.

وی گفت: بحث ناباروری یکی از پارامترهای اصلی افزایش جمعیت است که با کمک جهاد دانشگاهی و تلاش هماهنگی دکتر فلاحی نماینده استان در مجلس شورای اسلامی مرکز تخصصی ناباروری در استان باحضور متخصصین موسسه رویان در استان راه‌اندازی خواهد شد.

بهرام‌نیا به بحث فرهنگسازی در بحث نشاط و شادابی جامعه پرداخت و خواستار ارائه برنامه‌هایی در این زمینه شد و تصریح کرد: تصمیم‌سازی در خصوص مباحث فرهنگی جامعه باید در کارگروه‌های پایین دستی صورت گیرد و بعد به شورای فرهنگ عمومی برای تصمیم‌گیری نهایی ارجاع داده شود.

کلید واژه ها: جمعیت ناباروری