انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی ایلام با شرکت گاز استان

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۳۷۰۲ پژوهش و فناوری عمومی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی بین جهاد دانشگاهی ایلام و شرکت گاز ایلام منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی ایلام با شرکت گاز استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام ، به منظور توسعه همکاری های آموزشی، انجام پژوهش‌های کاربردی، استفاده بهینه از امکانات، استعدادها و ظرفیت ها، رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی، مشارکت موثراساتید و پژوهشگران دانشگاهی و صنعتی و گسترش همکاری‌های بین صنعت و دانشگاه، این تفاهم نامه همکاری با حضور مهندس حسینی رییس جهاد دانشگاهی ایلام و مهندس شمس اللهی مدیرعامل شرکت  گاز ایلام منعقد گردید.

سیدغلامرضا حسینی رییس جهاددانشگاهی ایلام در نشست مشترک با مدیر عامل شرکت گاز ایلام با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد آموزشی و پژوهشی بسیار گسترده در سطح کشور است که با ظرفیت‌های شبکه‌ای خود در زمینه‌های مختلف فناوری و اشتغال نقش مؤثری ایفا کرده است.