برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در ایلام

۲۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۳ کد : ۷۲۵۷۰ اخبار آموزشی تاپ خبر
هم‌زمان با سراسر کشور آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین به منظور جذب نیروی انسانی مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، این آزمون صبح امروز جمعه ۲۵ خردادماه همزمان با سراسر کشور با شرکت ۹۱۳ نفر داوطلب زن و مرد در دو حوزه امتحانی توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در ایلام برگزار شد.

بر اساس این گزارش، از مجموع داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون تعداد ۵۳۶ نفر مرد و ۳۷۷ نفر زن هستند که برای جذب و استخدام در ۸ دستگاه اجرایی استان ایلام در ۱۵ رشته شغلی به رقابت پرداختند.

از این تعداد داوطلب استخدامی ۳۲۰ نفر دعوت به مصاحبه می‌شوند و در نهایت ۶۴ نفر برای جذب در دستگاههای اجرایی پذیرفته خواهند شد.

اضافه می‌شود، نتایج این آزمون در آینده نزدیک از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir به اطلاع داوطلبان شرکت‌کننده خواهد رسید.

text to speech icon