بررسی پنج ایده نوآورانه در نشست شورای فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی ایلام

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۲ کد : ۷۱۹۲۰ اخبار پژوهش و فناوری تاپ خبر
در نخستین نشست ششمین دوره شورای فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاد دانشگاهی ایلام پنج ایده نوآورانه مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی پنج ایده نوآورانه در نشست شورای فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، یونس میرزایی، رئیس مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاد دانشگاهی ایلام اظهار کرد: در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله این مرکز به اعضای محترم شورا ، پنج ایده نوآورانه مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

وی گفت: تولید اپلیکیشن و روبات همیار برای بیماران مبتلا به اوتیسم، تولید نشاء پیوندی صیفی‌جات، طراحی و تولید دستگاه اسانس‌گیری از گل نرگس و ... از جمله ایده‌هایی بود که ارائه شد و از سوی اعضای شورای فناوری از جنبه‌های فنی، نوآوری و اقتصادی ارزیابی شد.

میرزایی افزود: اعضای شورا پس از بحث و تبادل نظر، نکاتی را به منظور بهبود و توسعه محصولات پیشنهادی به صاحبان ایده‌ها ارائه دادند و تصمیم‌گیری در خصوص پذیرش یا رد ایده‌ها بر اساس فرم ارزیابی انجام شده که نتایج نهایی پس از جمع‌بندی اعلام می‌شود.

text to speech icon