تقدیر از جهادگران ایلامی برگزیده مسابقه بهار طبیعت و عضویت در صفحات اجتماعی جهاد دانشگاهی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۴ کد : ۷۱۱۴۷ اخبار عمومی تاپ خبر
در مراسمی از نفرات برگزیده جهاد دانشگاهی ایلام که در مسابقه "بهار طبیعت" و عضویت در صفحات اجتماعی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی شرکت کرده بودند با اهدای جوایز نقدی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، در این مراسم دکتر محمد پاکزاد رییس این واحد سازمانی ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت فعال اعضای جهاد دانشگاهی ایلام در برنامه‌های داخلی واحد و مسابقات فرهنگی-اجتماعی که از سوی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود، برگزاری چنین رویدادهایی را در ارتقاء روحیه همکاری و نشاط اجتماعی در بین اعضا و خانواده محترم آنها مؤثر و مفید دانست.

در این مراسم به آقایان عبدالوهاب ملکی و عبدالرضا محمدی نفرات برگزیده مسابقه "بهار طبیعت" ویژه عید نوروز و مجید کیان به عنوان نفر برگزیده قرعه‌کشی عضویت در صفحات اجتماعی روابط عمومی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی جوایز نقدی اهدا شد.

قابل ذکر است مسابقه "بهار طبیعت" از 1 فروردین ماه 1403 تا عید سعید فطر، توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی برگزار شد.

text to speech icon