آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی ایلام ویژه بهار ۱۴۰۳

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۰ کد : ۶۹۲۸۹ اخبار آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام ویژه گروه‌های مختلف سنی برای ترم بهار ۱۴۰۳ آغاز شد.
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی ایلام ویژه بهار ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، زینب فرهادبیگی، مدیر مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی استان ایلام با بیان اینکه ثبت‌نام دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی ویژه گروه‌های مختلف سنی برای ترم بهار ۱۴۰۳ آغاز شده است، گفت: شروع فرایند ثبت‌نام از ۱۲ اسفندماه آغاز و تا ۲۸ اسفندماه سال جاری ادامه دارد.

وی افزود: مراکز آموزش کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی ایلام با بیش از دو دهه سابقه در برگزاری دوره‌های آموزشی در گروه‌های مختلف از جمله زبان‌های خارجی، پزشکی، فنی مهندسی، رایانه و ... به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزشی استان با بهره‌گیری از اساتید مجرب تا کنون خدمات ارزنده‌ای به هم استانی‌های گرامی ارائه نموده است.

فرهادبیگی گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در دوره‌های آموزشی کوتاه مدت می‌توانند به سامانه ثبت نام معاونت آموزش جهاد دانشگاهی ایلام به نشانی https://jdrouyesh.ir/rooyesh/ مراجعه نموده و فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل نمایند.

اضافه می‌شود، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند همه‌روزه از ساعت ۸ الی ۲۰ با شماره‌های زیر ارتباط برقرار نمایند:

گروه پزشکی: ۰۹۱۸۷۶۴۵۴۹۹

گروه‌های تخصصی و عمومی: ۰۸۴۳۲۲۴۳۵۶۲ - ۰۹۱۸۲۲۹۴۴۶۰

نشانی مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی در شهر ایلام:

مرکز شماره ۱: ایلام، بلوار تعمیرکاری، خیابان فدائیان اسلام، مرکز تخصصی کوتاه‌مدت شماره یک

مرکز شماره ۲:ایلام، بلوار دانشجو، بعد از میدان مخابرات، مرکز تخصصی کوتاه‌مدت شماره دو