برگزاری دومین نشست صمیمی اعضای جهاد دانشگاهی ایلام

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۶۷۹۹۵ اخبار عمومی
در دومین دورهمی صمیمی اعضای جهاد دانشگاهی ایلام بر اهمیت همکاری و تلاش بهنگام برای موفقیت در اهداف تأکید شد.
برگزاری دومین نشست صمیمی اعضای جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، در دومین دورهمی صمیمی اعضای جهاد دانشگاهی ایلام که یکشنبه ۸ بهمن برگزار شد، دکتر محمد پاکزاد، رییس این واحد سازمانی گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در یک سال اخیر ارائه و به طور خلاصه برنامه‌های آتی را در راستای اهداف تعریف شده تشریح کرد.

دکتر پاکزاد با تأکید بر کار تیمی، اتحاد و همدلی در یک مجموعه اظهار کرد: تشکیل کارگروه فعالیتی در بخش‌های مختلف در این واحد، می‌تواند به بهبود و بهره‌وری فعالیت‌ها کمک نماید و این کارگروه‌ها می‌توانند فرصت‌هایی برای توسعه شخصی فراهم کنند که افراد به تنهایی قادر به آن نیستند، همچنین، می‌توانند بهبود فرآیندهای اداری و اجرایی واحد را تسهیل کنند.

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام درادامه این نشست صمیمی کتاب "شیب" اثر "ست گادین" را معرفی کرد و گفت: در این کتاب، نویسنده به بررسی موضوعاتی مانند هنر ادامه دادن، تشخیص مناسب نقطه‌ی رها کردن، تفکر درست درباره‌ی پشتکار، تفاوت بین پشتکار و سرسختی و موارد دیگر پرداخته است؛ این کتاب درباره‌ی مسئله‌ی جا زدن و تصمیم‌گیری برای رهایی از آن می‌باشد که مطالعه آن می‌تواند در توسعه فردی مفید واقع شود.

همچنین در این دورهمی با نمایش بخشی از یک فیلم انگیزشی بر اهمیت همکاری و تلاش بهنگام برای موفقیت یک تیم تأکید شد.