برگزاری نشست هم‌اندیشی در جهاد دانشگاهی ایلام

۲۸ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۴ کد : ۶۷۷۱۶ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست هم‌اندیشی اعضای جهاد دانشگاهی ایلام با هدف افزایش بهره‌وری در این واحد برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی در جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، دورهمی اعضای این واحد سازمانی  با موضوع هم‌اندیشی و بحث آزاد با هدف افزایش بهره‌وری جهادگران، روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه در سالن جلسات این واحد برگزار شد.

در این دورهمی که با حضور رییس، معاونان، مدیران و کارشناسان جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد، مسائل و چالش‌های موجود در این واحد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهایی برای حل آن‌ها ارائه شد.

همچنین در این نشست، فعالیت‌ها و دستاوردهای این واحد در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت و برنامه‌های آتی این واحد اعلام شد.

دکتر محمد پاکزاد، رییس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در پایان این دورهمی، از مشارکت مسئولانه و فعالانه‌ی همه‌ی اعضای این واحد سپاسگزاری کرد و از آن‌ها خواست تا با همکاری و همدلی بیشتر، به اهداف و ماموریت‌های این واحد در خدمت‌رسانی هر چه بهتر به مردم استان ایلام بپردازند.

اضافه می‌شود، معرفی کتاب و فیلم، پخش کلیپ‌های آموزشی از جمله برنامه‌های جنبی این دورهمی صمیمانه بود.

text to speech icon