تقدیر از بانوان جهادگر جهاد دانشگاهی ایلام در روز میلاد حضرت زهرا(س)

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۶۷۱۷۰ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس جهاد دانشگاهی ایلام به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز بزرگداشت مقام زن و روز مادر از بانوان جهادگر این واحد تقدیر کرد.
تقدیر از بانوان جهادگر جهاد دانشگاهی ایلام در روز میلاد حضرت زهرا(س)

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، دکتر محمد پاکزاد، رییس این واحد سازمانی با تبریک سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز بزرگداشت مقام زن و روز مادر، اظهار کرد: بانوان همچون بهار، عطر، رنگ، طراوت و رویش زندگی هستند.

وی حضرت زهرا(س) را الگویی کامل از یک زن، همسر و مادر نمونه معرفی کرد و گفت: بانوان با تأسی به این بانوی بزرگ اسلام می‌توانند ضمن موفقیت در انجام وظایف خود در کانون خانواده در سایر عرصه‌های زندگی به خوبی بدرخشند و با تربیت نسل آینده نقشی سازنده در اعتلای جامعه اسلامی داشته باشند.

رییس جهاد دانشگاهی ایلام بانوان را در انجام مأموریت‌ها و وظایف محوله بر مبنای اهداف سازمانی در محیط کار بسیار دقیق و پیگیر معرفی کرد و افزود: بانوان نماد پویایی، رشد و پیشرفت هستند و گویای این مطلب وجود شخصیت‌های برجسته و تأثیرگذار‌ در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی، ادبی و هنری در کشور عزیزمان ایران است.

اضافه می‌شود، رییس جهاد دانشگاهی ایلام با حضور در محل کار بانوان شاغل در این مجموعه با اهدای گل تقدیر کرد.