حضور جهادگران جهاد دانشگاهی ایلام در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۶۹۲۲ اخبار عمومی تاپ خبر
جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی واحد ایلام در کنار سایر اقشار مردم ولایتمدار استان در مراسمی سالروز حماسه ۹ دی را گرامی داشتند.
حضور جهادگران جهاد دانشگاهی ایلام در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، رییس و جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی واحد ایلام در چهاردهمین سالروز خلق حماسه 9 دی هم‌صدا و هم‌گام با سایر اقشار مردم شهیدپرور و ولایت‌مدار استان با حضور در مراسمی که در مصلای امام خمینی(ره) شهر ایلام برگزار شد، این یوم‌اله عظیم را که نشان از بصیرت و دشمن‌شناسی ملت قهرمان ایران بود گرامی داشتند.

اضافه می‌شود، مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در استان ایلام با حضور حجت‌اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور برگزار شد؛ وی پیرامون اهمیت این حماسه بزرگ و تاریخ‌ساز و نقش ملت غیور ایران در خنثی‌سازی فتنه دشمنان انقلاب اسلامی سخنرانی کرد.

text to speech icon