کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق در جهاد دانشگاه ایلام برگزار شد

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۳ کد : ۶۴۴۹۴ اخبار عمومی
به همت معاونت پژوهشی و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق بسترها، پیامدها و راهکارها در این واحد برگزار شد.
کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق در جهاد دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، این کارگاه آموزشی با هدف آگاهی‌بخشی به دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و اعضای این واحد دوشنبه ۱۵ آبان‌ماه با حضور دکتر میثم قدسی، مدرس و پژوهشگر حوزه علوم اجتماعی در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برگزار شد.

مباحث پیرامون مهارت‌های شناختی قبل از ازدواج، چگونگی گزینش همسر، اهمیت نهاد خانواده، اهمیت نقش والدین در خانواده، علل بروز اختلافات، روش‌های حل مسئله و چالش‌ها، مهارت ارتباطی زوج‌ها، نقش عشق، صمیمیت و تعهد در روابط، بسترها، پیامدها و راهکارها در خصوص طلاق از جمله سرفصل‌های این کارگاه آموزشی بود.

اضافه می‌شود، این کارگاه آموزشی به همت معاونت پژوهشی و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام برگزار شد.

text to speech icon