آمادگی دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام برای خدمات‌رسانی به مردم استان

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ کد : ۶۳۱۴۶ اخبار پژوهش و فناوری تاپ خبر
مسئول دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی استان بر آمادگی این مرکز برای ذخیره خون بند ناف فرزندان خانواده‌های ایلامی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، خانم بلوچی، در حاشیه برگزاری گردهمایی کودکان عضو بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام که به مناسبت روز جهانی کودک در یکی از شهربازی‌های سرپوشیده این شهر برگزار شد، اظهار کرد: در این برنامه فرزندان خانواده‌هایی که دو عقد قرارداد ذخیره خون بند ناف دارند با حضور در این مکان روزی شاد و به یادماندنی را سپری کردند.

وی با بیان اینکه توزیع هدایا و اقلام فرهنگی از دیگر برنامه‌ها در این روز بود، گفت: دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام آماده خدمات‌رسانی به مردم سراسر استان به منظور ذخیره‌سازی خون بند ناف فرزندان دلبند آنها است و والدین آینده‌نگر می‌توانند فرصت ارزشمند ذخیره سلامتی را در بدو تولد به کودک خود هدیه دهند.

مسئول دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام در ادامه با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی به خانواده‌ها برای ذخیره خون بند ناف فرزندانشان افزود: والدین عزیز هم‌استانی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی بانک خون بند ناف رویان به نشانی www.rsct.ir مراجعه کنند و یا با حضور در دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام واقع در بلوار سیدالشهدا، کوچه کاج، ساختمان پزشکان نور، طبقه 4 ، واحد 17 از راهنمایی و مشاوره کارشناسان این مرکز برخوردار شوند.

نشانی صفحه نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ایلام در اینستاگرام: @royan_cbb_ilam

شماره مشاوره تلفنی و فضای مجازی:  ۰۹۳۰۱۳۵۷۶۳۷