دیدار با خانواده جهادگر فقید ایلامی در چهل‌وسومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۶۱۴۰۲ اخبار عمومی
به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی اعضای واحد ایلام در دیدار با خانواده زنده‌یاد یونس سعیدیان یاد و خاطره این جهادگر خدوم را گرامی داشتند.
دیدار با خانواده جهادگر فقید ایلامی در چهل‌وسومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، دکتر محمدپاکزاد، رییس جهاددانشگاهی ایلام و جمعی از اعضای این واحد با حضور در منزل جهادگر فقید زنده‌یاد یونس سعیدیان و دیدار با خانواده ایشان در چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی یاد و خاطره این همکار گرانقدر را گرامیداشتند.

در این مراسم ضمن قرائت فاتحه و بیان خاطراتی از دوران همکاری این جهادگر خدوم در جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام از همسر و فرزندان زنده‌یاد یونس سعیدیان به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی تقدیر به عمل آمد.

زنده‌یاد سعیدیان با بیش از ۱۰ سال سابقه‌ی عضویت در جهاددانشگاهی از همکاران حوزه پشتیبانی واحد استان ایلام بود.