مراحل ثبت‌نام دوره‌های آموزشی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی ایلام

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۵۹۸۶۵ آموزشی
توجه: جهت ثبت‌نام، کارت عابر بانک (عضو شتاب) با رمز پویا، CVV۲ و تاریخ انقضاء مورد نیاز می‌باشد.

گام اول - مراجعه به سامانه‌ی ثبت‌نام جهاددانشگاهی ایلام به آدرس  اینترنتی ilam.jdereg.ir

گام دوم -

گام سوم و چهارم –

گام پنجم –

توجه: در قسمت توضیحات بیشتر می‌توانید اطلاعات تکمیلی مربوط به دوره‌ی انتخابی خود را مشاهده نمایید.

گام ششم –

گام هفتم –

توجه: کد تعیین سطح برای فراگیرانی است که دوره‌ی آن‌ها نیاز به گذراندن پیش‌نیاز دارد. (مانند گروه زبان)

توجه: فراگیران گروه زبان انگلیسی، اگر نمره‌ی قبولی را کسب نکنند، اجازه‌ی انتخاب سطح بعدی را نخواهند داشت و می‌بایست دوباره همان سطح قبلی را ثبت‌نام کنند.

توجه: کد تخفیف را می‌توانید فقط در زمان ثبت‌نام استفاده نمایید و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام نامعتبر خواهد بود.

گام هشتم و نهم –

گام دهم –

ثبت‌نام شما با موفقیت انجام شد...

در پایان، فراگیر می‌تواند از طریق ورود به سامانه‌ی رویش به آدرس اینترنتی jdrouyesh.ir و درج نام کاربری و رمز عبور(هر دو کد ملی می‌باشد) وارد پروفایل شخصی خود شده و دوره‌های آموزشی ثبت‌نام شده، زمان بندی برگزاری کلاس‌های هر دوره، نمرات مربوط به دوره های گذرانده شده و ... را مشاهده نماید.

توجه: زمان برگزاری کلاس‌های زبان انگلیسی بر اساس تقویم آموزشی اعلام شده توسط معاونت آموزش بوده و زمان برگزاری دیگر کلاس‌ها پس از تکمیل شدن ظرفیت و تماس کارشناسان آموزش خواهد بود.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی ایلام معاونت آموزشی ثبت نام