جهاد دانشگاهی منشأ خدمات اثرگذار است

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۱ کد : ۵۸۹۳۰ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس شورای اسلامی شهر ایلام گفت: جهاد دانشگاهی در استان ایلام در زمینه‌های فعالیت خود منشأ خدمات اثرگذار بوده است.
جهاد دانشگاهی منشأ خدمات اثرگذار است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد ایلام، سعید انوری‌پور در دیدار با سرپرست این نهاد در استان، با اشاره به تجربه‌ها و فعالیت‌های جهاددانشگاهی در سطح کشور اظهار کرد: این نهاد در استان ایلام در زمینه‌های فعالیت خود منشأ خدمات اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه شورای شهر ایلام و شهرداری مرکز استان آماده دریافت ایده‌های خلاقانه جهاد دانشگاهی به عنوان یک شبکه علمی و پژوهشی است، تصریح کرد: می‌توان با کمک نهادهای علمی و دانشگاه‌ها و با اجرای طرح‌های قوی ایلام را به شهری منظم‌تر و هوشمند ارتقاء داد.

دکتر محمد پاکزاد، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان، آمادگی این مجموعه را برای همکاری با شورای شهر و شهرداری ایلام اعلام کرد.