آغاز ثبت‌نام ترم تابستان در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی ایلام

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۴ کد : ۵۸۲۷۹ اخبار آموزشی تاپ خبر
ثبت نام در دوره‌های آموزشی مراکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی واحد استان ایلام برای ترم تابستان ۱۴۰۲ آغاز شد.
آغاز ثبت‌نام ترم تابستان در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، ثبت نام دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت در گروه‌های زبان‌های خارجی، پزشکی، کامپیوتر، علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و معماری، دوره‌های الکترونیکی و اشتغال محور ترم تابستان 1402 از امروز 27 خرداد آغاز و تا سوم تیر ادامه دارد.

متقاضیان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۳۲۲۳۲۵۸۳ و ۳۲۲۴۳۵۶۲ تماس حاصل نمایند و یا به نشانی ایلام، بلوار دانشجو، نرسیده به چهارراه پیام نور، مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام مراجعه کنند.

اضافه می‌شود، شروع کلاس‌های ترم تابستان سوم تیرماه است و فراگیران عزیز می توانند از طریق سامانه ثبت نام رویش جهاددانشگاهی به نشانی https://ilam.jdereg.ir برای نام‌نویسی در دوره‌های مورد علاقه خود اقدام کنند.