حضور ۲۸۳۸ داوطلب در دهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی در ایلام

۱۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۸ کد : ۵۷۷۹۴ اخبار آموزشی تاپ خبر
مدیر اجرایی آزمون جهاد دانشگاهی ایلام گفت: دهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور به‌صورت هم‌زمان در مرکز استان و در ۵ حوزه امتحانی شامل دانشگاه ایلام( دانشکده فنی-ادبیات- کشاورزی) دانشگاه پیام نور و دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
حضور ۲۸۳۸ داوطلب در دهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی در ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد ایلام،لطف‌اله محمدی اظهار کرد: در این آزمون 2838 داوطلب از استان ایلام شرکت کردند .

مدیر اجرایی آزمون جهاد دانشگاهی استان ایلام با اشاره به اینکه 13 دستگاه استان نیرو جذب خواهند کرد، تصریح کرد: این دستگاه‌ها در مجموع 44 نفر از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی را جذب می‌کنند.

وی ضمن قدردانی از استاندار و معاونان، رئیس و معاونان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرماندار ایلام، رؤسا، معاونان و مدیران حراست و کارکنان دانشگاه‌های ایلام، پیام‌نور و دانشگاه علوم پزشکی ، مدیران و کارکنان فوریت های پزشکی ،نیروی انتظامی و هلال احمر گفت: آزمون در صحت و سلامت و با هماهنگی با مرکز آزمون کشور برگزار شد.

محمدی افزود: دستگاه‌های اجرایی این آزمون شامل وزارت راه‌وشهرسازی، سازمان ثبت‌اسناد و املاک، سازمان امور مالیاتی، پست‌بانک، شرکت ارتباطات زیرساخت، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تحقیقات، آموزش و توسعه کشاورزی، سازمان شیلات ایران، سازمان ملی‌ بهره‌وری، سازمان نقشه‌برداری،پژوهشکده علوم‌زمین است.

text to speech icon

( ۱ )