مدیرعامل شرکت پالایش گاز استان ایلام:

جهاددانشگاهی نقش خود را در آموزش نیروی انسانی به خوبی ایفا کرده است

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۵۷۱۱۰ اخبار عمومی تاپ خبر
مدیرعامل شرکت پالایش گاز استان ایلام گفت: سال گذشته پرسنل این شرکت ۱۲۸۹۲ نفر ساعت در جهاددانشگاهی ایلام دوره دیده‌اند و این نهاد نقش خود را در توانمندسازی پرسنل به خوبی انجام داده است.
جهاددانشگاهی نقش خود را در آموزش نیروی انسانی به خوبی ایفا کرده است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، روح الله نوریان، مدیرعامل شرکت پالایش گاز استان ایلام در نشست با سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، اظهار کرد: جهاددانشگاهی ایلام با ظرفیت‌هایی که دارد هم می‌تواند منشاء خیر و برکت برای استان و هم غرب کشور باشد.

وی از برنامه‌ریزی برای راه اندازی مرکز رشد و نوآوری نفت و گاز غرب کشور خبر داد و تصریح کرد: در این مرکز از تجربیات جهاددانشگاهی استفاده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز استان ایلام، تصریح کرد: سال گذشته پرسنل این شرکت 12892  نفر ساعت در جهاددانشگاهی ایلام دوره دیده‌اند و این نهاد نقش خود را در توانمندسازی پرسنل به خوبی انجام داده است.

دکتر محمد پاکزاد، سرپرست جهاددانشگاهی ایلام نیز در این دیدار با معرفی توانمندی‌های این نهاد، برای انجام برنامه‌های مشترک با شرکت پالایش گاز ایلام اعلام آمادگی کرد.

text to speech icon