آغاز مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۸ کد : ۵۶۸۸۰ اخبار فرهنگی تاپ خبر
مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام آغاز شد.
آغاز مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، این مسابقات با حضور ۱۶ تیم از ۸ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان و ایلام به میزبانی جهاد دانشگاهی ایلام امروز ۲۳ اردیبهشت در دانشگاه ایلام آغاز شد.

مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور ۵۸ گروه برگزیده مرحله استانی از ۳۱ واحد استانی در چهار منطقه‌ی شرق به میزبانی واحد خراسان رضوی، منطقه شمال به میزبانی دانشگاه تهران، منطقه جنوب به میزبانی واحد صنعتی اصفهان و منطقه غرب به میزبانی واحد ایلام است.

پیش از این ایلام در پنجمین و ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نیز میزبان  مرحله منطقه‌ای بوده است.

اضافه می‌شود، این مرحله از مسابقات تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

text to speech icon