آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان پژوهش و نوآوری جهاد دانشگاهی ایلام

۱۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۸ کد : ۵۲۳۵۷ اخبار عمومی تاپ خبر
معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام از آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان پژوهش و نوآوری این نهاد با زیربنای ۳۰۰۰ متر مربع خبر داد.
آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان پژوهش و نوآوری جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، یاسر بشارتی، معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: ساختمان پژوهش و نوآوری جهاد دانشگاهی ایلام به منظور تأمین فضای فیزیکی واحدهای فناور و استقرار شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان مراکز رشد و نوآوری و گروه‌های پژوهشی برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به جوانان به‌ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و توسعه کسب و کارهای نوظهور و دانش‌بنیان در استان احداث خواهد شد.

وی با اشاره به کلنگ‌زنی این پروژه عمرانی در اردیبهشت ماه سال جاری گفت: هم‌اکنون فونداسیون این ساختمان تکمیل شده و در مرحله اجرای اسکلت بتونی قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود تا خرداد سال آینده این فاز نیز اجرا شود.

معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود:  این ساختمان در ۵ طبقه با زیربنای ۳۰۰۰ متر مربع احداث می‌شود.

معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: در صورت تأمین اعتبارات ریالی مورد نیاز پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 1402 این پروژه عمرانی به بهره‌برداری برسد.

text to speech icon