برگزاری مراسم اختتامیه استارتاپ ههبر در ایلام/ معرفی ایدههای برتر صنایع دستی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام؛ «شهریار رستمی» در آیین افتتاح دومین استارتاپ صنایع دستی با عنوان «ههبر» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این استارتاپ با همکاری واحد اشتغال جهاددانشگاهی استان با محورهای طراحی لباسهای محلی و سنتی، نقاشی روی پارچه و صنایع دستی برگزار شده است.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با بیان اینکه ثروتزایی از علم و فناوری، ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده و تولید کالاها بر مبنای خلاقیت و نوآوری از اهداف توسعه استارتاپها محسوب میشود. گفت: از مزیتهای برگزاری رویدادهای استارتاپی این است که صاحبان ایده با ارائهی تفکر نوینی که در کسب و کار دارد نظر بازار و سرمایهگذار را به خود جلب کرده و علاوه بر جذب مشتری و کسب بازار فروش با دریافت پیشنهادها و نکته نظرات سایر گروههای استارتاپی میتواند با رفع ایرادات ایده، به شکل مطلوبتری به بازار فروش عرضه کند.
رستمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر کسب و کارهای کوچک و بویژه خانگی سهم قابل توجهی از گردش مالی را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: شغلهای خانگی نیازمند تسهیلات و امکانات کمتری برای عرضه و فروش دارند اما وقتی این کسب و کار با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود و نیازهای روز جامعه در آن گنجانده شود نه تنها منجر به سودآوری و جذب سرمایهگذار میشود بلکه اشتغالزایی را نیز به دنبال دارد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با تاکید بر اینکه استارتاپها بستر مناسبی برای نیروهای تحصیلکرده و استعدادها و صاحبان ایده فراهم کرده است، خاطر نشان کرد: جهاد دانشگاهی با دارا بودن مرکز نوآوری و شتابدهی، مرکز صنایع دستی علمی کاربردی و واحد اشتغال به عنوان مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به دنبال توسعهی صنایع خلاق است چرا که صنعت خلاق و نوآورانه پتانسیل تولید ثروت و شغل آفرینی را دارد.
در ادامه «سعید انوریپور» هنرمندان صاحب ایده را نخبهی هنری و فرهنگی خطاب کرد و گفت: استارتاپی که در سه روز اخیر برگزار شد نشان از تفکر خلاق و نوآور هنرمندان در صنایع دستی دارد و اینکه ایده نو پس از کسب مهارت در عرصه خاص شکل میگیرد بنابراین علاوه بر قدردانی از هنرمندان این حوزه، باید از جهاد دانشگاهی بابت فراهم کردن بستر فضای استارتاپ و معرفی ایدههای نو به جامعه که همان توسعهی کسب و کارهای کوچک است تشکر کنیم.
رئیس شورای شهر ایلام با شاره به اینکه استارتاپها روحیهی تولید و کارآفرینی را در جامعه رواج میدهد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با تکمیل زنجیره از ایده تا بازار فروش توانسته به نوعی از تولیدکنندههای خانگی حمایت کند و مشوقی برای ایجاد کسب و کارهای کوچک و بروز، مطابق با نیازهای جامعه باشند.
انوری افزود: شورای شهر ایلام در مسیر تقویت و ارتقای طرح مشاغل خانگی سعی میکند با مشارکت شهرداری، در فراههم نمودن بسترهای برپایی بازارچههای موقت یا دائم به صورت رایگان با جهاددانشگاهی همکاری کند.
استارتاپ صنایع دستی «ههبر»، با ارائه 20 ایده به دبیرخانه مرکز نوآوری صنایع دستی آغاز به کار کرد و پس از ارائه از سوی صاحبان ایده؛ 8 ایده به مرحلهی تیمی راه یافتند که امروز در اختتامیهی این استارتاپ با حضور جمعی از مدیران حوزه استانداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد، شورای شهر و دیگر مدیران، صاحبان ایده خود را در معرض داوری قرار دادند و در نهایت سه طرح به عنوان ایدههای برتر معرفی شدند.
برگزیدگان دومین استارتاپ صنایع دستی «ههبر» به شرح ذیل است:
مقام اول: حامد شاه امیری -طرح سه بعدی الگوی لباس
مقام دوم: عبدالحمد اسدی – طرح کفش چرم
مقام سوم: پروانه درویشی – طرح کیف حصیری
نظر شما :