معاون استاندار ایلام:
جهاد دانشگاهی در اتصال کسب و کار به مراکز علمی موفق عمل کرده است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، دکتر «ایوب درویشی» 14 آذر در جمع جهادگران جهاددانشگاهی واحد استان و جمعی از کارآفرینان ، دانشجویان و دستاندرکاران نمایشگاه محصولات الگوی نوین طرح توسعه مشاغل خانگی، ضمن قدردانی از جهاددانشگاهی به خاطر برگزاری این نمایشگاه، اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای هماندیشی و پیدا کردن بهترین راهحلها برای حل مسئله بیکاری و اشتغالآفرینی است.
وی با بیان اینکه محیط جوانی محیط تولید شور، نشاط ، تحول و خلاقیت است و اگر غیر از این باشد باید دنبال عارضهها و آسیبشناسی دقیق باشیم، تصریح کرد: بیکاری مشکل اساسی جامعهی امروز است و از قضا تحصیلکردگان بیشترین آمار بیکاری را به خود اختصاص دادهاند.
معاون استاندار ایلام با تاکید بر اینکه داشتن شغل حق هر فرد در جامعه است و جنبهی مهم شغل تنها موضوع درآمد و اقتصاد نیست بلکه نگاه روانشناسی اجتماعی است، چون شغل بخشی از هویت فرد را تکمیل میکند، تصریح کرد: فعالیت برای ایجاد اشتغال وظیفهی تمام بخشها اعم از دولتی و خصوصی است و همه باید در این زمینه برای خود وظیفه تعریف کنند.
درویشی با طرح این سوال که چرا با وجود فعالیتهای مهم دولت در زمینه اشتغالآفرینی و تخصیص تسهیلات، بعضا این تعهدات به نتیجهی دلخواه نمیرسد، تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات به نوع نگاه مردم ما به وام و کسب و کار برمیگردد.
وی گفت: امروز امکان استخدام همهی داوطلبان کار اداری در بدنه دولت وجود ندارد و در چنین شرایطی باید مزیتهای استان را در زمینههای مختلف شناسایی کرد که یکی از این بخشهای کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی است.
معاون استاندار ایلام با بیان اینکه اتصال کسب و کار به مراکز علمی و دانشگاهی رسالت بزرگی است که توسط جهاددانشگاهی در حال انجام است، ادامه داد: باید آمایش نیروی انسانی در استان صورت گیرد به این مفهوم که باید در چند سال آینده چه نیروهایی و برای کدام بخشها باید تربیت شوند.
درویشی گفت: میتوان شغلهای سنتی را شناسایی و با پیوند دادن آنها با دانش و حرکت به سمت دانشبنیانی به خلق ثروتهای بزرگ دست زد و همهی جوانان تحصیل کرده را به کار مشغول کرد.
وی بر شناسایی نقاط ضعف و سرعت دادن به کسبو کارهای نوین با برگزاری استارتاپها تاکید و تصریح کرد: امیدواریم این نمایشگاه و این جلسه پاسخ به سوالات و مشکلات محیط کسب و کار باشد و چرخه تولید را بازنگری و به تکمیل زنجیرهها بینجامد.
معاون استاندار ایلام فکر کردن به چرخه و اتصال محصولات به حلقههای پیرامونی را نیاز امروز محیط کسب و کار عنوان کرد و گفت: در استان 123 میلیارد در فاز اول در قالب ایجاد مشاغل روستایی توزیع شده است و لازمهی به ثمر نشستن آنها تغییر نگاه به وام و تسهیلات است.
درویشی ادامه داد: باید مزیتهای جدید را شناسایی و به بازارهای جهانی متصل شویم که این مهم در گرو استفاده از فرصتهای جدید مانند فضای مجازی است چون بسیار هستند تولیدکنندگانی که خوب تولید میکنند اما در عرضه مشکل دارند و این فضا میتواند تا حدودی این مشکلات را رفع کند.
وی با بیان اینکه در فاز دوم طرح اشتغال به دنبال ایجاد واحدهای بزرگ هستیم، تاکید کرد: آمادگی تام و تمام داریم تا فضای کسب و کار رونق گیرد و با تمام امکانات به سمت اشتغال اجتماعمحور حرکت کنیم.
نظر شما :