دیدار مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با رئیس جهاد دانشگاهی واحد ایلام به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی و گرامیداشت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۴۶۱۱ اخبار
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام گفت: جهاد دانشگاهی در دو حوزه‌ی آموزش و فرهنگ موفق عمل کرده است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام؛ دکتر «هادی شیرخانی» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام در دیدار با «سید غلامرضا حسینی» رئیس جهاد دانشگاهی ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی و تشکر از همکاری‌های متقابل با جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: نیاز امروز جامعه ما آموزش و فرهنگ سازی در عرصه‌های مختلف است که جهاد دانشگاهی در این دو عرصه موفق عمل کرده است.

وی با تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران ایسنا، گفت: خبرگزاری ایسنا و دیگر خبرگزاری‌های وابسته به این نهاد پربرکت در ترویج فرهنگ بهینه مصرف انرژی به خوبی نقش خود را ایفا کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام یکی از مشکلات جامعه را بد مصرف بودن مشترکین عنوان کرد و گفت: امیدواریم با تلاش نهادهای فرهنگی شاهد حل این مشکل باشیم.