منش ایلام؛ بازویی مؤثر در توسعه و رونق صنایع دستی استان

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۴ کد : ۳۱۳۵۰ تجاری سازی فناوری و اشتغال
معاون صنایع دستی اداره کل میرات فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان ایلام با برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه‌های نوآوری، تجاری‌سازی، تیم‌سازی، شبکه سازی و سرمایه‌گذاری می‌تواند بازویی مؤثر در توسعه و رونق صنایع دستی استان باشد.
منش ایلام؛ بازویی مؤثر در توسعه و رونق صنایع دستی استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، نورالدین محسنی، معاون صنایع دستی اداره کل میرات فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام با بیان اینکه خالق صنایع دستی خلاقیت و نوآوری است، اظهار کرد: صنایع دستی جزو هنرهایی هستند که با خلاقیت و نوآوری رشد و شکل می‌گیرند و زمانی که روز به روز با ذائقه مردم تغییر کنند و اشکال آن متاثر و هماهنگ با تغییرات روز باشد مرکز توجه و خرید قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به اینکه خلاقیت و نوآوری در دوام و فروش بیشتر صنایع دستی بسیار تاثیرگذار است، گفت: بسیاری از صنایع دستی که از ادوار گذشته به دست ما رسیده است مورد علاقه نسل امروز نیست اما با نوآوری و تغییراتی که در بعضی صنایع رخ داده و با میل انسان امروزی منطبق گردیده منجر به فروش بیشتر شده است.

محسنی افزود: به عنوان نمونه صنعت چیت‌بافی که بیشتر در سیاه چادرها دیده می‌شد با گسترش زندگی شهرنشینی کاربرد خود را از دست داد اما با خلاقیتی که در نما و کارکرد آن صورت گرفت توانست در پارتیشن رستوران‌ها، هتل‌ها و منازل، ساک‌های دستی و سبدهای آشپزخانه دیده شود و فروش دهها برابری داشته باشد.

معاون صنایع دستی اداره کل میرات فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با تاکید بر اینکه نوآوری و خلاقیت باعث رونق در بازار فروش می‌شود، تصریح کرد: خلاقیت و نوآوری در محیط‌های دانشگاهی شکل می‌گیرد و در واقع تحصیل کرده‌های دانشگاهی بر ماهیت صنایع دستی بیشتر تاثیر می‌گذارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان ایلام گفت: این مرکز می‌تواند بازویی مفید و مثمرثمر برای صنایع دستی استان باشد.

محسنی خاطر نشان کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان ایلام با برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه‌های نوآوری، تجاری‌سازی، تیم‌سازی، شبکه سازی و سرمایه‌گذاری می‌تواند رونق بسزایی در استان و کشور ایجاد کند اما این امر مستلزم ارتباط بیشتر این مرکز علمی و نوآور با صنایع دستی است.

معاون صنایع دستی اداره کل میرات فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: زمانی که متولیان امر نمی‌توانند در زمینه تولید، صنعت‌گران را مجاب کنند، وجود چنین مراکزی با رویکردهای علمی و اجرایی به پیشبرد صنعت مذکور با شیوه‌های نو و جدید می‌تواند جان دیگری به این حوزه تزریق کند.

وی به ارتباط مرکز نوآوری با کارشناسان صنایع‌دستی در جهت پویاتر شدن طرح‌ها تاکید کرد و گفت: مشارکت بین این دو می‌تواند به اشتغال‌زایی استان و افرادی که به لحاظ اقتصادی محروم هستند کمک کند.

text to speech icon

نظر شما :