تحقق اهداف برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در ایلام
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، «حسین بختیاری»، معاون تجاریسازی امور پارکها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی در جلسه شورای پذیرش و سرمایهگذاری این مرکز که به صورت وبکنفرانس برگزار شد با ابراز رضایت از عملکرد مرکز منش ایلام به عنوان یکی از استانهای برتر کشور در اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در سال گذشته تقدیر کرد و گفت: علیرغم وجود مشکلات موجود، نظیر شیوع کرونا عملکرد موفق و فعالیتهای مرکز منش ایلام در بهرهگیری از ظرفیتهای فناورانه در این عرصه از اهداف و دستاوردهای مهم این طرح بود که در استان ایلام این مهم تحقق پیدا کرد.
معاون تجاریسازی امور پارکها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به اجرای طرح شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در 13 استان کشور اظهار کرد: فرایند اجرای طرح در این دوره ظرف 5 ماه آینده به اتمام میرسد و با توجه به شرایط موجود برای تمدید دوره جدید تصمیمگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعامل و همکاری مؤثر اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام در اجرای این برنامه در مقایسه با سایر استانها ستودنی است، افزود: بهرهبرداری مرکز منش ایلام از همه ظرفیتهای موجود نظیر سمنها، دانشگاهها، مدارس، پایگاههای بسیج و سایر مراکز و نهادهای مرتبط با جوانان و جذب افراد خلاق و ایدهپرداز جای تشکر و قدردانی دارد.
«محمدرضا تردست»، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام نیز در این نشست ضمن تشکر از مجموعه جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در اجرای موفق برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، اظهار کرد: یکی از اقدامات مثبت حوزه جوانان به عنوان یک حوزه فرابخشی انعقاد تفاهمنامه همکاری با جهاد دانشگاهی در اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان است.
وی با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه جوانان بهویژه در حوزه اشتغال و معضل بیکاری، گفت: خوشبختانه مرکز منش ایلام به عنوان یکی از مهمترین و موفقترین مراکز در عرصه عملیاتی فعالیتهای حوزه جوانان توانسته است خود را به خوبی نشان دهد.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام در پایان با اشاره به فضای مناسب مرکز منش ایلام، ارتباط دوسویه و مناسب بر اطلاعرسانی گستردهتر و توسعه بیشتر برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در سایر نقاط استان بهویژه مناطق روستایی تأکید کرد.
«سید غلامرضا حسینی»، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام نیز در این نشست با تشریح برنامههای مرکز منش ایلام اظهار کرد: سال گذشته بیش از 40 رویداد آموزشی و ترویجی (2800 نفر ساعت) و 3 رویداد چند روزه استارتاپی در این مرکز برگزار شده است.
وی افزود: ارائه 300 ساعت خدمات مشاوره، استقرار 24 تیم، تولید 2400 ثانیه محتوای ویدیویی و ارائه خدمات در حوزه مبارزه با کرونا نظیر راهاندازی سامانه الکترونیک (تا شهر) توزیع اقلام بهداشتی و محافظتی، تولید صابون گیاهی ضد اگزما، تولید محلول ضد عفونی دست بر پایه مواد گیاهی و تولید 600 ثانیه موشن گرافیک از دیگر اقدامات مرکز منش ایلام است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در پایان از تعامل و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام تقدیر و تشکر کرد و بر اجرای هرچه بهتر فعالیتهای آتی مشترک جوانان در استان ایلام تأکید کرد.
نظر شما :