برگزاری رویداد صندلی تجربه در مرکز منش ایلام

رویداد آموزشی و انگیزشی صندلی تجربه در مرکز نوآوری و شتابدهی ایلام برگزار شد.
برگزاری رویداد صندلی تجربه در مرکز منش ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، رویداد آموزشی و انگیزشی صندلی تجربه با حضور وحید اسلامی، کارگردان و مدرس سینما و جمعی از جوانان علاقه‌مندان به حوزه تولید محتوای دیجیتال در مرکز منش ایلام برگزار شد.

جذابیت، تأثیرگذاری، قالب‌های مناسب برای ارایه یک محتوای دیجیتال، دربرگیری خصلت‌های انسانی، بازتاب محتوا در جامعه، زیبایی شناسی و نشانه‌های هنری در اثر تولیدی، جذب حامیان یک اثر، کارآفرینی و مسیر موفقیت در حوزه تولید محتوا از جمله مباحث مطرح شده در این رویداد بود.

یادآور می‌شود جذابیت مطالب ارائه شده و استقبال جوانان شرکت‌کننده باعث شد مدت زمان برگزاری این رویداد به بیش از 4 ساعت برسد.

این رویداد در راستای اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان استان و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان، جهاددانشگاهی ایلام و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امیرالمؤمنین بمنظور توانمندسازی جوانان در جهت ایجاد انگیزه و  پرورش ایده‌های نوآورانه برگزار شد.

text to speech icon