همزمان با سراسر کشور؛

آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری در جهاد دانشگاهی واحد ایلام برگزار شد

۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۷۲۶ آموزشی
آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری همزمان با سراسر کشور با حضور داوطلبان مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان گردشگری در جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برگزار شد.
آزمون جامع دوره‌های کوتاه مدت گردشگری در جهاد دانشگاهی واحد ایلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، کلانتری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام در حاشیه برگزاری آزمون جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان طبیعت گردی، ایرانگردی و جهانگردی که 26 مرداد در این واحد برگزار شد اظهار کرد: این آزمون جامع در دو نوبت ساعات ۸ صبح برای داوطلبان مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و ساعت ۱۰:۳۰ برای راهنمایان گردشگری برگزار شد.

وی با بیان اینکه فراگیران دوره‌های مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان ایرانگردی، جهانگردی و طبیعت گردی در این آزمون شرکت کرده‌اند، افزود: شرکت کنندگان همزمان در تمامی استان‌های کشور جهت ورود به عرصه اجرایی صنعت گردشگری کشور به رقابت می‌پردازند.

کلانتری هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی و آزمون جامع را تربیت نیروی متخصص در امر گردشگری استان دانست و خاطر نشان کرد: توجه به تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد یکی از ارکان اصلی دستیابی به توسعه پایدار در صنعت گردشگری به شمار می‌رود.

اضافه می‌شود، آزمون جامع مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی طبیعت گردی ایلام روز جمعه ۲۶ مرداد همزمان با کل کشور به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی ایلام معاونت آموزشی آزمون گردشگری