مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

مراکز نوآوری و شکوفایی در نظام بودجه‌ریزی بیشتر دیده شوند

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۰:۳۶ کد : ۱۶۲۹۱ تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از رسالت‌های مراکز نوآوری و شکوفایی این است که به جوانان و فارغ‌التحصیلان این نکته را گوشزد کنند که زمان پشت میزنشینی گذشته و افراد باید اراده‌ی خود را به کار بگیرند و دست به نوآوری بزنند.
مراکز نوآوری و شکوفایی در نظام بودجه‌ریزی بیشتر دیده شوند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، شهرام احمدبیگی، امروز در حاشیه‌ی بازدید از مرکز نوآوری و شکوفایی استان ایلام، اظهار کرد: هر مجموعه‌ و گروهی که برای ترویج کار تیمی حرکت و در راه اصلاح فرهنگ کار تلاش کند را همکار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌دانیم.
وی با بیان اینکه، خوشبختانه در این مرکز کارهای خوبی انجام شده و راه‌اندازی این مراکز کاری پایه‌ای، اساسی و منطقی است، تصریح کرد: یکی از رسالت‌های این مراکز این است که به جوانان و فارغ‌التحصیلان این نکته را گوشزد کند که زمان پشت میزنشینی گذشته و افراد باید اراده‌ی خود را به کار بگیرند و دست به نوآوری بزنند.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این مراکز هم زمینه‌های روانی را در افراد آماده می‌کنند و به آنها مهارت یاد می‌دهند و هم آنها را از نظر اقتصادی توانمند و نحوه‌ی کار تیمی را به آنها یاد می‌دهند.
احمدبیگی ادامه داد: مراکز نوآوری و شکوفایی برای پدران و مادران هم کارگاه برگزار کنند چون بسیاری از والدین حاضرند برای مسائل غیر ضروری فرزندان مبالغ هنگفتی را خرج کنند اما برای تمرین راه‌اندازی کسب و کار و ورود به کارهای جدید از هزینه مبالغ کمتر امتناع می‌کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در استان آمار بیکاری پایین آمده است اما در زمینه آسیب‌های اجتماعی مشکلاتی داریم.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت  تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این رویکرد باید به کاری ملی تبدیل شود و توجه سیاستگزاران و بودجه‌ریزان را به خود جلب کند.
احمدبیگی از طراحی یک مدل برای فرهنگ کار و ارتقاء شاخص‌های این موضوع مهم خبر داد و تصریح کرد: در این مدل چرخه‌ی عمر در نظر گرفته شده و بر اساس آن قبل از تولد یک فرزند،  پدر و مادرش آموزش داده می‌شوند و وقتی به دنیا آمد پدر و مادر آموخته‌های خود را نهادینه می‌کنند و این موضوع هم در مهدهای کودک و در آموزش و پرورش مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی از رایزنی به مسئولان وزارت علوم برای گنجاندن واحدهای درسی در زمینه کارآفرینی و اصلاح فرهنگ گار خبر داد و گفت: با کانون بازنشستگان نیز وارد گفت و گو شده‌ایم تا تجربه‌های بازنشستگان موفق را جمع‌آوری و در اختیار جوانان قرار دهیم.

text to speech icon

نظر شما :