انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی ایلام و مدیریت هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۷ کد : ۵۵۱۳۱ اخبار عمومی تاپ خبر
به منظور توسعه همکاری‌های مشترک تفاهم‌نامه‌ای بین جهاد دانشگاهی ایلام و مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، توسعه همکاری‌ها و مشارکت در زمینه‌ی فعالیتهای تجاری‌سازی، علمی، اشتغال و کارآفرینی، آموزش و مشاوره، افزایش تعاملات، بین بخشی و توسعه کمی و کیفی، همکاری در بخش کشاورزی و ترویج و توسعه گیاهان دارویی از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است که از سوی محمد پاکزاد، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد ایلام و حشمت‌اله سیاهی، مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان  امضاء شده است.

شناسایی، نیازسنجی، طراحی، تدوین و اجرای دوره‌های آموزشی- ترویجی به صورت حضوری و الکترونیکی با هدف توانمندسازی واحد های فناور، برگزاری رویدادها و تورهای فناوری متناسب با نیازهای واحدهای فناور در سطوح مختلف، شناسایی افراد نوآور، ایده پرداز و خوش فکر و حمایت از آنها در راستای تشکیل و راه اندازی کسب و کارهای استارتاپی و نوپا، همکاری و مشارکت در زمینه فرهنگ‌سازی و توسعه اطلاع رسانی، ایجاد نمایشگاه دستاوردهای واحدهای فناور از بعد نوآورانه و فناورانه، بهره‌مندی از توانمندی‌های فناوری، پژوهشی و امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی و فضای فیزیکی، ارائه خدمات تسهیلگری مشاوره و راهبری برای واحدهای فناور، همکاری در ارائه فعالیت‌های فرهنگی و ... از موارد ذکر شده همکاری در این تفاهم‌نامه است.