آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجی‌گری در ایلام برگزار می‌شود

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۳ کد : ۵۴۱۴۱ اخبار آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش جهاد دانشگاهی ایلام از برگزاری آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجی‌گری همزمان با سراسر کشور در استان خبر داد.
آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجی‌گری در ایلام برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، لطف‌اله محمدی، معاون آموزش جهاد دانشگاهی ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: این آزمون روز جمعه، پنجم اسفندماه با حضور 134 داوطلب در مرکز استان به منظور جذب داور عمومی، داور تخصصی خانواده و میانجی‌گری قوه قضائیه از سوی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی  برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام شرکت در این آزمون از دوشنبه 10 آبان‌ماه آغاز شد و تا پایان روز سه‌شنبه 18 بهمن‌ماه ادامه داشت، افزود: داوطلبان از روز سه‌شنبه 2 اسفندماه می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir مشاهده و دریافت نمایند.

معاون آموزش جهاد دانشگاهی ایلام گفت: مکان برگزاری آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجی‌گری در مرکز استان، جهاد دانشگاهی ایلام به نشانی بلوار تعمیرکاری، خیابان فداییان اسلام، طبقه اول ساختمان مرکزی این واحد است.