دیدار مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان با سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۳۲۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان با حضور در جهاد دانشگاهی ایلام ضمن تبریک انتصاب سرپرست جدید این واحد بر توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.
دیدار مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان با سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، در این دیدار سرکار خانم سمیه حیدری، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام ضمن تبریک انتصاب سرپرست جدید جهاد دانشگاهی ایلام بر لزوم توسعه همکاری‌‌های بین این دو نهاد و برنامه‌ریزی در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای خدمات رسانی بیشتر به جامعه هدف تأکید کرد.

دکتر محمد پاکزاد، سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام نیز در این دیدار با تشریح برنامه‌های این نهاد و ابراز خرسندی از دیدگاه تعاملی مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام در جهت پیشبرد اهداف مشترک بر آمادگی این مجموعه برای توسعه همکاری‌ها، تعامل و هم‌افزایی بیشتر تأکید کرد.