مسابقه نویسندگی «به نام پدر» از سوی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می‌شود

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۸ کد : ۵۳۲۲۵ اخبار فرهنگی تاپ خبر
مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام از برگزاری مسابقه نویسندگی «به نام پدر» به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر خبر داد.
مسابقه نویسندگی «به نام پدر» از سوی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، روح‌الله پارسی، مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام اظهار کرد: معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان ایلام با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری استان ایلام و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه ایلام در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر، مسابقه‌ی نویسندگی "به نام پدر" (یادداشت، مقاله، گزارش، شعر و دلنوشته) برگزار می‌کند.

وی با دعوت از دانشجویان و عموم علاقمندان خواست آثار ادبی خود را به شماره 09183466014 و 09180869310   پیام‌رسان‌های  ایتا، بله و تلگرام ارسال کنند.

مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی ایلام مهلت ارسال آثار ادبی را تا 20 بهمن اعلام کرد و گفت: آثار برتر در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ، منطقه ایلام، منتشر خواهد شد.