اولین روز کاری سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام + عکس

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۲:۴۱ کد : ۵۲۹۰۹ اخبار عمومی تاپ خبر
سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام در اولین روز کاری خود از بخش‌های مختلف این واحد بازدید کرد.
اولین روز کاری سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام + عکس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، دکتر محمد پاکزاد، سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام صبح امروز 2 بهمن‌ماه اولین روز کاری خود را با بازدید از بخش‌های مختلف این واحد و دیدار با اعضای جهاد دانشگاهی ایلام آغاز کرد.
وی در گفت‌وگو با کارکنان این واحد ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادات جهادگران ایلامی بر توسعه طرح‌ها و برنامه‌‌ریزی برای توسعه فعالیت‌های علمی، آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی تأکید کرد.

ساختمان مرکزی، مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی، مرکز آموزش‌های کوتاه مدت، مرکز نوآوری، مرکز آموزش علمی کاربردی و طرح عمرانی ساختمان پژوهش و نوآوری جهاد دانشگاهی ایلام از جمله بخش‌های مورد بازدید سرپرست جهاد دانشگاهی ایلام بود.

​​​​​