آغاز پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۴ کد : ۵۱۹۹۲ اخبار آموزشی تاپ خبر
پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی مرحله تکمیل ظرفیت در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام آغاز شد.
آغاز پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، همزمان با سراسر کشور پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی از چهارم تا هفدهم دی‌ماه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام آغاز شده است علاقه‌مندان به تحصیل در رشته‌های مختلف می‌توانند جهت ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت ورودی بهمن 1401 به این مرکز مراجعه نمایند.

مهندسی فناوری اطلاعات، تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی، روابط عمومی، طراحی دوخت، حقوق، گرافیک، کمک کارگردانی، تولید محتوای دیجیتال، نرم‌افزار کامپیوتر، نقاشی و عکاسی از جمله رشته‌های تحصیلی پذیرش در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام است.

متقاضیان ثبت نام جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 08432232568 تماس بگیرند و یا به نشانی ایلام ، بلوار تعمیرکاری، خیابان فداییان اسلام ، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام مراجعه نمایند؛ همچنین از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  نیز می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت نام خود را تکمیل کنند.