بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام از شرکت زرجین بافت

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۵۱۷۶۸ اخبار آموزشی
دانشجویان رشته طراحی و دوخت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام از شرکت زرجین بافت ایلام بازدید کردند.
بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام از شرکت زرجین بافت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با محیط واقعی کار و کارآفرینی دانشجویان رشته طراحی و دوخت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام در بازدید علمی یک روزه از شرکت زرجین بافت ایلام دیدن کردند.

در این بازدید علمی دانشجویان در گفت‌وگو با مدیر عامل، کارکنان و تکنسین‌های شرکت زرجین بافت ایلام با روند تولید پارچه ، دستگاه‌های صنعتی نساجی، چالش‌ها و مسائل کارآفرینی، ظرفیت‌های اقتصادی استان و اهمیت صادرات به بازارهای داخلی و خارجی آشنا شدند.

اضافه می‌شود، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام به منظور دانش‌افزایی بیشتر دانشجویان اقدام به برگزاری رویدادها، اردوهای علمی، کارگاه‌های آموزشی و ... می‌کند.