همایش استعدادیابی تا خوداشتغالی در ایلام برگزار می‌شود

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۰۵۹۰ اخبار آموزشی تاپ خبر
در هفته جهانی کارآفرینی به همت جهاد دانشگاهی واحد ایلام همایش استعدادیابی تا خوداشتغالی در استان برگزار می‌شود.
همایش استعدادیابی تا خوداشتغالی در ایلام برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی و به منظور شناخت توانمندی‌ها، مهارت آموزی و کارآفرینی بر بستر سکوی سنجش و آموزش دیجیتال همایش استعدادیابی تا خوداشتغالی ویژه همه گروه‌های سنی در ایلام برگزار می‌شود.

سعید نصرالهی، مدرس کسب و کارهای گروهی، مجری طرح‌های استارتاپی و مدیریت منابع انسانی – سیدغلامرضا حسینی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام – محمد خدادادی، مدرس مهارت‌های فردی، مشاور کسب و کار، بنیانگذار باشگاه کارآفرینان اوربست و پلتفرم یونی بست – و ولایت‌الله درویشی، دکترای روانشناسی و طب سنتی، برجسته‌ترین مشاور تحصیلی و مشاور خانواده در سطح کشور از جمله سخنرانان این همایش هستند.

این همایش روزهای شنبه و یکشنبه 28 و 29 آبان‌ماه سال جاری ساعت 9 تا 12 در سالن پژوهش‌سرای دانش‌آموزی و فرهیحتگان ایلام واقع در بلوار شهید اشرفی اصفهانی، ابتدای بلوار اصناف، خیابان شهدای سلیمانی، جنب حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

گفتنی است، حضور در این همایش رایگان برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.