برگزاری مراسم زیارت عاشورا در جهاد دانشگاهی ایلام

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۱ کد : ۵۰۵۷۵ اخبار فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان مراسم پرفیض زیارت عاشورا به یاد مظلومیت حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفایش و گرامیداشت یاد و خاطره جهادگر ایلامی زنده‌یاد یونس سعیدیان برگزار شد.
برگزاری مراسم زیارت عاشورا در جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ابلام، در این مراسم که با حضور اعضای جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام و با ذکر مصائب و مظلومیت اهل بیت(ع) و روضه‌خوانی سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش همراه بود، حاضران با قرائت فاتحه یاد و خاطره جهادگر خدوم ایلامی را گرامی داشتند.

یادآور می‌شود، زنده‌یاد یونس سعیدیان، جهادگر خدوم ایلامی از اعضای حوزه پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام بود که 12 آبان‌ماه سال جاری بر اثر سانحه دلخراش تصادف دار فانی را وداع گفت و به لقاءالله پیوست؛ روحش شاد و یادش گرامی باد.