برگزاری دوره آموزشی تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت در ایلام

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۵ کد : ۴۷۵۲۰ آموزشی آموزش علمی کاربردی
به همت مرکز نوآوری صنایع دستی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام دوره آموزشی تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت در ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، در این دوره آموزشی که با همکاری و حضور جمعی از کارشناسان و متخصصین شرکت ایران جک در سالن جلسات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام روز یکشنبه 23 مردادماه برگزار شد، شرکت‌کنندگان با انواع ماشین‌آلات برش و دوخت و نحوه تعمیر و نگهداری آنها آشنا شدند.

این دوره آموزشی با هدف توانمند سازی دانشجویان طراحی دوخت و علاقه‌مندان و فعالان حوزه تولید پوشاک در استان و آشنایی آنها با به‌روزترین تجهیزات و ابزارآلات برش و دوخت البسه در سطح استانداردهای جهانی برگزار شد.

یادآور می‌شود جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و آموزشی مختلف نظیر ، خانه خلاق، مرکز نوآوری، اشتغال وآموزش علمی کاربردی برنامه‌های مؤثری در راستای اشتغال جوانان فارغ‌التحصیل و عموم علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف دارد.

کلید واژه ها: خیاطی طراحی دوخت دوره آموزشی تعمیر و نگهداری برش و دوخت جهاد دانشگاهی ایلام نوآوری صنایع دستی