اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۸ کد : ۴۵۹۲۵ اخبار فرهنگی عمومی تاپ خبر
اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد

اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی ایلام برگزار و حکم اعضای حقیقی و حقوقی این شورا به آنان اعطا شد.
حجت‌الاسلام و المسلمین «محمود حاتمی» در اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جهاددانشگاهی ایلام اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر در همه شئون زندگی ما باید جاری باشد.
وی با اشاره به جایگاه و رسالت‌های جهاددانشگاهی در کشور، گفت: این نهاد با تولیدات محتواهای علمی در فضای مجازی می‌تواند در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا کند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام با تاکید بر اینکه اجرای امر به معروف و نهی از منکر مستلزم شناخت موارد معروف و منکر است، گفت: یکی از مهمترین معروف‌ها استفاده از فرصت‌های عمر است که باید جوانان و دستگاه‌های فرهنگساز در کشور به آن توجه داشته باشند.