۱۹ سال پیش در چنین روزی خبرگزاری ایسنا مخابره کرد:

جهاددانشگاهی واحد استان ایلام افتتاح شد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۳۸۲۳ اخبار فرهنگی عمومی

جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام طی مراسمی با حضور رییس و معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی امروز افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، دکتر علی منتظری رییس جهاد دانشگاهی در این مراسم با اشاره به فعالیتهای مختلف جهاد دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، همچنین فعالیت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، مرکز فعالیتهای قرآنی، مرکز گردشگری و واحد فرهنگی دانشجویی «انقلاب» را از جمله تلاشهای جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی برشمرد. دکتر منتظری فعالیتهای حوزه آموزش جهاد دانشگاهی را نیز شامل دوره‌های آموزش کوتاه مدت استادان دانشگاه، مدیران و دانشجویان عنوان و با گسترده خواندن فعالیتهای واحد تحقیقات و پژوهش جهاد دانشگاهی اظهار امیدواری کرد تحقیقات و پژوهشهای کاربردی، متناسب با نیازهای استان ایلام نیز گسترش یابد. همچنین مهندس زمانی قمی استاندار ایلام نیز گفت: در حال حاضر 12 هزار دانشجو در سطح استان ایلام به تحصیل مشغولند و 18 هفته‌نامه در استان منتشر می‌شود. به گفته وی استان ایلام از بیشترین سرانه‌ مطالعه مطبوعات در کشور برخوردار است و در این میان زنان سهم بسزایی دارند.

لینک خبر :    https://www.isna.ir/news/8202-11139/