رئیس جهاددانشگاهی ایلام: جهاددانشگاهی زنجیره‌ای از دانش برای کمک به توسعه پایدار است

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۰ کد : ۴۲۰۴ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان ایلام گفت: جهاددانشگاهی زنجیره‌ای از دانش است که می‌تواند در توسعه‌ی همه‌ی استان‌ها از جمله ایلام نقش‌آفرینی کند. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، «سیدغلامرضا حسینی» در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی بر اساس رسالت خود در سه ساحت اعتقادی ، رفتاری و عقلانی و با روحیه جهادی و مدیریت انقلابی کارهای ارزشمندی را انجام داده است. عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی با اینکه جهاددانشگاهی پر کردن خلاءهای فرهنگی، آموزش و پژوهشی در دانشگاه‌ها را وجهه‌ی همت خود قرار داده است، تصریح کرد: جهاددانشگاهی در سراسر کشور با ایجاد زنجیره دانش توانسته است با انجام پژوهش‌های کاربردی و تقاضا محور در توسعه همه‌ی استان‌ها از جمله ایلام نقش‌آفرینی کند. رئیس جهاددانشگاهی ایلام از حضور موثر این نهاد در دانشگاه‌های استان خبر داد و گفت: تقویت خودباوری و امید به آینده، اعتلای فرهنگ کار و تلاش، انگیزه‌بخشی به دانشجویان، تقویت فضای تفکر و آراداندیشی با برگزاری مناظره‌های دانشجویی از محورهای عمده‌ی برنامه‌های این نهاد در دانشگاه‌ها است. حسینی با اشاره به فعالیت مرکز تجاری‌سازی جهاددانشگاهی ، ادامه داد: استان ایلام به عنوان یکی از استان‌های پایلوت در حال اجرای طرح الگوی نوین مشاغل خانگی است که در این طرح به توانمندسازی ، اتصال به بازار و برندسازی توجه ویژه‌ای شده است. وی با اشاره به پتانسیل موجود در زمینه گیاهان دارویی با توجه به تنوع گونه‌ها و شرایط اقلیمی متفاوت در استان، این زمینه را فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری و اشتغال در این عرصه عنوان و تصریح کرد: ایجاد زنجیره ارزش محصولات گیاهان دارویی، ایجاد پارک محله‌ای گیاهان دارویی و معرفی جاذبه‌های گردشگری و توریسم از برنامه‌های این واحد است. عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی تصریح کرد: در مرکز علمی کاربردی این نهاد رشته‌هایی متناسب با نیاز بازار کار تعریف شده که امیدواریم به رونق اشتغال و تغییر رویکرد در فرهنگ کار استان موثر باشد. حسینی رسانه‌های ایسنا، ایکنا و سیناپرس را سرمایه‌هایی بسیار بزرگ برای استان دانست و تصریح کرد: این رسانه‌ها در حال نقش‌آفرینی در توسعه استان در زمینه‌های مختلف هستند.