در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی و رئیس جهاددانشگاهی استان عنوان شد:

هم‌افزایی میراث فرهنگی و جهاددانشگاهی ایلام در راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۱۹۱۲ اخبار عمومی تاپ خبر
میراث فرهنگی استان و جهاددانشگاهی ایلام در زمینه ایجاد خانه خلاق و نوآوری با هم هم‌افزایی می‌کنند.
هم‌افزایی میراث فرهنگی و جهاددانشگاهی ایلام در راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام؛ عبدالمالک شنبه‌زاده- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان در دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام که به منظور هم‌افزایی برای راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری ایلام برگزار شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی دارای ظرفیت‌های عظیمی برای انجام کارهای مشترک در جهت توسعه‌ی استان است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی تاکنون با برگزاری استارتاپ‌ در زمینه‌ی صنایع دستی کمک فراوانی کرده است، تصریح کرد: این نهاد در زمینه‌ی رونق گردشگری نیز با فعالیت‌های اثربخش منشاء خدمات فراوانی بوده است.

سیدغلامرضا حسینی-رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام نیز با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی ایلام برای راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری ایلام، اظهار کرد: هدف اصلی راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری ایلام بسترسازی توسعه کسب و کارهای نو و فراهم کردن زمینه‌های توسعه کاربرد و تجاری‌سازی محصولات نوآورانه است.

وی ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی این خانه در استان زمینه‌ی به ثمر نشستن ایده‌های جوانان خلاق فراهم شود.

در این نشست «شهریار رستمی» رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان، «سنایی‌نژاد» ، معاون میراث فرهنگی استان و «نورالدین محسنی» معاون صنایع دستی استان نظرات خود را درباره خانه خلاق و نوآوری بیان کردند.

کلید واژه ها: حوزه ریاست تفاهم نامه