توسط معاونت اشتغال جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی تولید با دستگاه نیمه اتوماتیک نخ ریسی برای متقاضیان طرح مشاغل خانگی

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۷ کد : ۳۲۰۴۱ آموزشی اشتغال
دوره آموزشی نخ‌ریسی و نحوه کار با دستگاه‌های جدید اعطا شده برای متقاضیان رشته نخ‌ریسی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مسجد خاتم الانبیاء محله بانبور ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام؛ دوره آموزشی نخ‌ریسی و نحوه کار با دستگاه‌های جدید برای متقاضیان رشته نخ‌ریسی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با همکاری مرکز تسهیل‌گری و توسعه محلی محله‌های سبزی‌آباد، بانبور و کارخانه نمک در مسجد خاتم الانبیاء ایلام برگزار شد.

در این دوره آموزشی، متقاضیان با نحوه کار با دستگاه نیمه اتوماتیک نخ‌ریسی و همچنین شستشوی پشم، جدا سازی، دوکینگ و کاردینگ آشنا شدند، البته این دوره به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفت.

گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و اجرای جهاد دانشگاهی در حال اجراست.