برگزاری مرحله عملی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آتش‌نشانان استان ایلام

۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۸ کد : ۲۲۹۱۴ آموزشی عمومی تاپ خبر
برگزاری مرحله عملی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آتش‌نشانان استان ایلام

مرحله عملی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آتش نشانان، یکم مهر ماه برای استخدام 6 نفر در استان ایلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، بر اساس قرارداد منعقد شده با اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری، مرحله عملی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آتش‌نشانان توسط جهاددانشگاهی ایلام برگزار می‌شود .

در این آزمون 14 نفر از واجدین شرایط در آیتم هایی شامل ارزیابی عمومی در شش مرحله شامل پرش طول، دو 9×4 متر، دو 45 متر، دو 540 متر، دراز نشست، بارفیکس یا کشش از میله و ارزیابی تخصصی در سه مرحله شامل حمل دو عدد خاموش کننده آتش با وزن شش کیلوگرم در مسیر 50×2 متر، حمل دو عدد لوله نواری دو و نیم اینچ در مسیر 50 متر مستقیم و حمل نردبان 3 متری آلومینیومی در مسیر 45 متر مستقیم با هم رقابت خواهند کرد.