انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش و پرورش استان و جهاد دانشگاهی ایلام

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۶۲۷ آموزشی تاپ خبر
به منظور توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بین آموزش و پرورش استان و جهاد دانشگاهی واحد ایلام تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش و پرورش استان و جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش  روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، این تفاهم‌نامه 17 مرداد با هدف تعمیق و توسعه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از سوی اسفندیار رستم‌زاد، مدیر کل آموزش و پرورش استان و سید غلامرضا حسینی، رییس جهاد دانشگاهی واحد ایلام امضا شد.

بر اساس این گزارش، همکاری در طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای فرهنگیان و دانش‌آموزان، تأمین نیروی انسانی متخصص و مجرب برای اجرای دوره‌های آموزشی، برنامه‌ریزی جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی، برنامه‌ریزی جهت استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی دو طرف، همکاری در تدوین محتوا و برگزاری دوره‌های کارآفرینی و ... از جمله محورهای همکاری جهاد دانشگاهی واحد ایلام و آموزش و پرورش استان است.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی ایلام آموزش و پرورش ایلام تفاهم نامه