همایش «قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه» در ایلام برگزار شد

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۴۴۱۸ اخبار آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش جهاددانشگاهی واحد استان ایلام گفت: اول دی، همایش قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه در دانشگاه ایلام برگزار شد.
همایش «قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه» در ایلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، «علی حیدربیگی» گفت :در این همایش که توسط معاونت آموزش جهاددانشگاهی واحد استان و با همکاری  دانشگاه ایلام و کارگزار بورس اوراق بهادار ، کالا و انرژی برگزار شد ، دکتر «یاسر فلاح» مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس سخنرانی کردند.

وی گفت: مدرسان این دوره «بهنام بهزادفر» مدیر آموزش و فرهنگ‌سازی شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس و دکتر «احسان عامری‌مقدم» مدیر آموزش کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار بودند.

همایش قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه،  با حضور 300 فراگیر در سالن آیت‌الله حیدری در دانشگاه ایلام برگزار شد