همکاری پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی ایلام برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۵۴۷ پژوهش و فناوری
در دیدار مشترک سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان و رییس پارک علم و فناوری ایلام بر همکاری و تعامل بیشتر این دو نهاد برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان تأکید شد.
همکاری پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی ایلام برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، سید غلام‌رضا حسینی، سرپرست این واحد 22 اسفند در دیدار با رییس پارک علم و فناوری ایلام بر هم‌افزایی و همکاری پارک‌های علم ‌و فناوری غرب کشور و در کنار آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف جهاد دانشگاهی تأکید کرد و گفت: هم‌کاری و اتحاد این مراکز دانش‌بنیان برای رسیدن به اهداف مشترک و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در منطقه می‌تواند بسیاری از مشکلات را به‌وِیژه در حوزه بازاریابی و تبلیغات رفع کند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی افزود: متأسفانه خیلی از شرکت‌های فن‌آور مستقر در غرب کشور به دلیل محدود بودن اعتبارات و عدم بهره‌مندی از یک شبکه بازاریابی مناسب برای معرفی محصولات به بازارهای داخلی و خارجی به‌ویژه کشور عراق و کشورهای اروپایی فقط در محدوده استان باقی مانده‌اند که باید با همکاری، هم‌فکری و ایجاد ارتباط این مشکل را حل کرد.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام به اهمیت مدیریت دانش در پارک‌های علم و فناوری اشاره و بیان کرد: اگر مدیریت دانش در همین شبکه بین پارکی ایجاد شود قطعا بسیاری از مشکلات موجود رفع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی دارای بیش از 501 شرکت و هسته فناور، 3 پارک علم وفناوری و 9 پژوهشگاه است گفت: این ظرفیت‌ها باعث شده که پارک‌های علم و فناوری وابسته به این نهاد از یک پشتوانه علمی بسیار خوب بهره‌مند شوند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی به تمایز این نهاد با سایر مراکز علمی کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به پراکنندگی سازمان‌ها و واحدهای جهاد دانشگاهی و استقرار در دانشگاه‌های برجسته سراسر کشور، یک زنجیره دانش ایجاد شده است که این موضوع باعث میشود که خدمات بسیار خوبی در زمینه‌های متنوع در سطح کشور ارائه شود.

حسینی با اشاره به سرعت دگرگونی علم در حوزه‌های مختلف در قرن حاضر و همچنین اهمیت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، گفت: با توجه به ماهیت وجودی پارک‌های علم و فناوری، بدون وجود چنین مراکز علمی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان‌پذیر نیست.

وی به نقش دانشجویان در زیست‌بوم فناور اقتصاد دانش‌بنیان اشاره و بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری دانشگاه‌ها و سایر سازمان‌ها با ایجاد زمینه آشنایی و ارتباط دانشجویان با استارتاپ‌ها و رویدادهای کارآفرینی و مباحث کسب و کار می‌توانند نقش سازنده‌ای در استفاده از این ظرفیت‌ها برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان داشته ‌باشند.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام با بیان اینکه مؤلفه‌ اصلی‌ کسب و کار در جهان امروز، دانش است، گفت: امروزه اقتصاد پویا مبتنی بر دانش‌ است و ما ایمان داریم که در غرب کشور این دانش و ظرفیت وجود دارد و باید برای پویایی و شکوفایی آن تلاش و حرکت کرد؛ در این میان پارک‌های علم و فناوری می‌توانند در بحث بوم کسب و کار، در جذب سرمایه‌گذار، ایده، بکارگیری فناوری و استفاده از فضای مجازی نقش بسزایی داشته باشند.

کامران طاهرپور، رییس پارک علم و فناوری استان ایلام نیز در این دیدار با تبریک انتصاب سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: پارک علم و فناوری همراه و در کنار جهاد دانشگاهی است و باید این همکاری‌ها بیشتر از گذشته توسعه و تداوم داشته باشد.

رییس پارک علم و فناوری استان ایلام همچنین در ادامه بر ایجاد شورای مراکز رشد برای هماهنگی بیشتر و ایجاد کنسرسیوم پارک‌های علم و فناوری، ایجاد مرکز هماهنگ‌سازی و هدفمند‌سازی استارتاپ‌ها و آموزش و توسعه فرهنگ کار تیمی تأکید کرد.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: جهاد دانشگاهی ایلام اقتصاد دانش بنیان پارک علم و فناوری ایلام


نظر شما :