رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام:
جهاددانشگاهی در کمک به رفع نیازهای استان در زمینههای مختلف مصمم است
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام گفت: رسالت جهاددانشگاهی پاسخ به نیازهای علمی و فناورانه است و مصمم است به رفع مشکل بیکاری در استان و برآورده کردن نیازهای استان در زمینههای مختلف کمک کند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، مهندس «غلامرضا حسینی» در دیدار جهادگران با استاندار ایلام، اظهار کرد:جهاددانشگاهی به عنوان «مولود مبارک انقلاب» توانسته است با نیروهای جوان، باانگیزه و متخصص با ایجاد ساختاری خلاق، پویا و نوآور در کنار دانشگاهها و صنعت در بالندگی میهن اسلامی موثر باشد.
وی گفت: در حوزه پژوهش رسالت جهاددانشگاهی پاسخ دادن به نیازهای علمی و فناوری کشور است و با الگوسازی و ظرفیتسازی در صنایع دفاعی، نفت و گاز و علوم انسانی گامهای بلندی را برداشته است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی با بیان اینکه در استان ایلام فعالیت پژوهشی را برروی پتانسیل عظیم گیاهان دارویی قرار دادهایم، تصریح کرد: با حمایتهای استاندار سختکوش موفق شدیم که در زمینی به مساحت ۳۵ هکتار در ابوغویر مرکز تحقیقات و فناوری گیاهان گرمسیری را ایجاد کنیم که علاوه بر رونق تولید در این زمینه، موجب اشتغال برای مردم منطقه خواهد شد و در پاییز امسال زیر کشت خواهد رفت.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با اشاره به مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی در استان و استقرار واحدهای فناور در این مجموعه ، گفت: به تازگی مرکز شکوفایی و نوآوری گیاهان دارویی به تازگی افتتاح شده و و هدف آن ترویج آموزش ، ترویج و تجاری سازی در زمینه گیاهان دارویی است و در واقع دنبال زنجیرهای برای ایجاد ارزش افزوده در زمینه گیاهان دارویی و تجاریسازی محصولات هستیم .
حسینی ادامه داد:یکی از فعالیتهای بسیار مهم جهاددانشگاهی در عرصه بینالمللی، در زمینه پزشکی در پژوهشگاههای رویان و ابنسینا است که عموما مورد توجه رهبری قرار گرفته و بزرگترین و تنها بانک خون بند ناف خاورمیانه متعلق به جهاددانشگاهی است و در استان ایلام نیز ۸۰۰ مورد خون بند ناف ذخیره شده است.
وی گفت: در نظر داریم با بهرهگیری از زنجیره دانشی که در رویان و دیگر پژوهشگاههای جهاددانشگاهی وجود دارد و با حمایتهای استاندار، مرکز ناباروری را در استان ایلام راهاندازی کنیم.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی، ایجاد آزمایشگاه سمشناسی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی را از دیگر فعالیتها دراین زمینه عنوان کرد و گفت: با این آزمایشگاه زمان جوابدهی به ۲ ساعت تقلیل یافته است.
حسینی تصریح کرد: در زمینه اشتغال هم چند طرح از جمله الگوی نوین مشاغل خانگی مشاغل خانگی در استان در حال اجرا است و طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار ، اجرای طرح توسعه توانمندسازی کارآفرینی با سازمان فاوا واجرای برنامه شتابدهی کسب و کار فناورانه جوانان و توانمندسازی جوامع محلی ملکشاهی از جمله این برنامهها است.
وی گفت: در تلاشیم در مرکز نوآوری و شکوفایی با برگزاری استارتاپهای کارآفرینی با حضور فارغ التحصیلان کشاورزی و سرمایهگذاران زنجیره ای را تشکیل دهیم تا بتواننیم به سمت توسعه شرکتهای دانشبنیان در این عرصه برویم.
وی ادامه داد: حوزه فرهنگی محیطی مناسب را برای حضور دانشجو و بروز استعدادهای آنان فراهم آورده است و محیطی بیبدیل برای حضور دانشجویان به حساب میآید که اردوهای ایران مرز پرگهر به منظور آشنایی دانشجویان با مراکز مهم صنعتی کشور و سابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از این ظرفیتها است.
حسینی تصریح کرد: اولین مرکز رشد قرآنی واولین خبرگزاری تخصصی قرآن با عنوان ایکنا متعلق به جهاددانشگاهی است و خبرگزاری ایسنا، مرکز افکارسنجی ۲۵۰۰ طرح انجام شده و ۴ سال گذشته نظرسنجیهای قابل اطمینانی از زائران اربعین لانجام شده که بسیار راهگشا است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی دارای گستردهترین شبکه آموزشی و پژوهشی در کشور است، تصریح کرد: آموزشهای جهاددانشگاهی در دو روش مقطع دار و تخصصی به علاقمندان ارائه میشود.
وی با اشاره به نرخ بیکاری فارغالتخصیلان، گفت: در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی به تربیت دانشجو در رشتههای جدید مانند انیمسیشن، برنامهنویسی کامپیوتر و تجهیزات پزشکی و طراحی دوخت توجه شده است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی از تدوین ۷۰۰ دوره آموزشی خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۹ هزار نفر از کارکنان دولت و علاقمندان دیگر در این نهاد آموزش دیدهاند.
نظر شما :